Van Schil Naar Schoon

O-Range

Duurzaamheid vinden we bij TriStar zó belangrijk dat we er een aparte website voor hebben: “van Schil naar Schoon”. Hier vindt u alle informatie over onze samenwerking met Peelpioneers en onze bijzondere allesreinigers en vloerreinigers onder de naam O-Range.

O-Range

Peelpioneers wint D-Limoneen uit sinaasappelschillen en TriStar gebruikt deze circulaire grondstof om daar zéér effectieve allesreinigers en vloerreinigers van te maken. Zo wordt afval kraakschoon!

Door D-Limoneen als grondstof voor onze schoonmaakmiddelen te gebruiken, sparen we niet alleen het milieu, maar krijgt afval zelfs waarde! Zo’n statement over duurzaamheid sluit volledig aan bij de visie van TriStar. We zijn dan ook erg enthousiast over Peelpioneers (!) en spraken met ze af dat TriStar de distributie van D-Limoneen in Nederland voor haar rekening neemt.

We kijken uit naar een fijne en vooral vruchtbare samenwerking.

CLEAN MATTERS

TriStar O-Range Producten

 

De TriStar O-Range Vloerreiniger is een geconcentreerd schoonmaakmiddel dat voortkomt uit sinaasappelschillen en dat geschikt is voor schrobzuigmachines. Door de toevoeging van D-Limoneen is het product uiterst krachtig en verwijdert het hardnekkige vuil.

De O-Range Allesreiniger en O-Range Vloerreiniger zijn twee voorbeelden uit de O-Range productlijn van TriStar.

PeelPioneers

Circulaire oplossing voor citrusschillen

PeelPioneers is de ‘duurzame schillenboer van de 21e eeuw’. Deze Nederlandse start-up heeft een unieke, circulaire oplossing bedacht voor citrusschillen die overblijven na het persen van vers sap.

Dat is een prachtige ontwikkeling want alleen al in Nederland blijft er ieder jaar 250 miljoen kilo aan schillen over! Dat zijn vooral sinaasappelschillen. PeelPioneers haalt daar D-Limoneen uit, wat de grondstof is voor onze O-Range Allesreinigers en O-Range Vloerreinigers.

Leer meer over PeelPioneers