Van Schil Naar Schoon

TriStar Industries heet u van harte welkom op de site “van Schil naar Schoon”, waar wij u graag informeren over onze unieke samenwerking met het bedrijf PeelPioneers. Met veel plezier kunnen we aankondigen dat we op basis van een uit afval gewonnen circulaire grondstof een zeer effectieve vloerreiniger produceren.

O-Range

TriStar maakt veelvuldig gebruik van de hoogwaardige grondstof D-Limoneen. Peelpioneers heeft een uniek proces ontwikkeld, waarbij deze grondstof wordt gewonnen uit afval, nl. sinaasappelschillen. TriStar heeft vervolgens op basis van deze circulaire grondstof een zeer effectieve vloerreiniger ontwikkeld waarmee we u graag laten kennismaken.

PeelPioneers heeft een uniek proces ontwikkeld waardoor de hoogwaardige grondstof D-Limoneen wordt gewonnen uit afval, namelijk sinaasappelschillen. TriStar zet in op het maximaal hergebruiken van producten en grondstoffen, en het minimaliseren van waardevernietiging en milieubelasting. Het winnen van D-Limoneen uit afval past perfect in deze visie. TriStar zal ook de volledige distributie van D-limoneen, aangeleverd door PeelPioneers in Nederland gaan coördineren.

Het is niet toevallig dat beide bedrijven elkaar hebben gevonden. PeelPioneers is een jonge innovatieve organisatie die actief is op het gebied van de circulaire verwerking van citrusschillen, en die absoluut de visie van TriStar betreffende duurzaamheid deelt.

We kijken uit naar een fijne en vooral vruchtbare samenwerking.

CLEAN MATTERS

TriStar O-Range Producten

 

De TriStar O-range Vloerreiniger is een geconcentreerde reiniger geschikt voor schrobzuigmachines. Mede door de toevoeging van de uit sinaasappelschillen verkregen D-limoneen is het product uiterst effectief en verwijdert het hardnekkige vervuilingen.

 

De Allesreiniger en vloerreiniger zijn twee van de vele middelen die TriStar produceert met behulp van circulaire D-Limoneen.

PeelPioneers

Circulaire oplossing voor citrusschillen

PeelPioneers is de ‘duurzame schillenboer van de 21e eeuw’. PeelPioneers heeft een circulaire oplossing voor citrusschillen die overblijven na het maken van vers sap.

In Nederland alleen al blijven ieder jaar 250 miljoen kilo schillen over. Dit zijn vooral sinaasappelschillen. PeelPioneers haalt de aanwezige bestanddelen uit de schillen, zodat deze vervolgens als grondstoffen gebruikt kunnen worden voor het maken van nieuwe producten.

Leer meer over PeelPioneers